Вбивство в Кривому Озері: правоохоронці вилучили записи з камер спостереження

Читать на русском
З'явилися можливі нові подробиці про вбивство жителя Кривого Озера Цукерман місцевими поліцейськими.

Прокуратура Миколаївської області вилучила записи камер спостереження супермаркету, який знаходиться в Кривому Озері поруч з місцем вбивства Олександра Цукермана.

Про це заявив заступник прокурора Миколаївської області Степан Божіло, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Цей відеосервер на даний момент знаходиться на експертизі. Про результати дослідження ми проінформуємо суспільство», – зазначив Божило.

За його словами, поки невідомо чи зафіксований на камерах момент вбивства або побиття Цукермана, але додав, що прокуратура максимально точно встановила обставини конфлікту. Також, в прокуратурі розповіли про пошуки пістолета, з якого був убитий житель Кривого Озера.

«Поки що вони безрезультатні. Підозрюваний плутається в свідченнях, в деяких моментах він відмовляється давати свідчення щодо місцезнаходження цього пістолета», – заявив Божило.

Нагадаємо, раніше Центральний районний суд міста Миколаєва обрав запобіжний захід трьом поліцейським, яких підозрюють у вбивстві жителя Кривого Озера Олександра Цукермана.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: