Трамп хоче депортувати кілька тисяч нелегальних мігрантів

Читать на русском
Трамп у разі перемоги на виборах хоче розробити систему відстеження в'їзду і виїзду іноземців.

Кандидат на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що його головним пріоритетом у разі перемоги на виборах стане депортація нелегальних іммігрантів, які вчинили злочини на території США.

Про це повідомляє ВВС, передає «Слово і Діло».

Трамп вирішив ще раз прояснити, як він має намір боротися з нелегальною імміграцією - це одна з основних тем його передвиборної кампанії.

«Ці міжнародні банди і картелі залишаться в минулому. З їх правлінням, заснованим на терорі, буде покінчено», - зазначає Трамп.

Він обіцяв, що у разі його перемоги буде розроблена система відстеження в'їзду і виїзду іноземців, що дозволить оперативно виявляти тих, чия віза закінчилася, і виводити їх із країни.

Після Манафорта Трамп має намір звільнити з команди ще одного прихильника кремлівської політикиКандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп готується звільнити другого радника зі своєї команди – Картера Пейджа, відомого прихильника «політики Кремля» й інвестора «Газпрому».

Також буде створена національна електронна система обліку, яка запобіжить доступ нелегалів до соціальних виплат та допомог.

Трамп знову нагадав, що збирається побудувати стіну на кордоні з Мексикою, щоб припинити нелегальну міграцію в США з цієї країни. Він і раніше обіцяв звести таку стіну, але його слова призвели до акцій протесту.

Трамп пояснює своє негитивное ставлення до приїжджим насамперед тим, що вони, на його думку, забирають робочі місця у корінних американців.

Зазначимо, що на початку своєї передвиборчої кампанії кандидат заявляв про намір депортувати 11 млн нелегальних мігрантів, але потім дещо пом'якшив позицію.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп зажадав від Міністерства юстиції США призначити спеціального прокурора для проведення розслідування стосовно Фонду сім'ї Клінтон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: