Екс-президент України торгував на блошиному ринку

Читать на русском
Екс-президент України Віктор Ющенко продавав на блошиному ринку старовинні вишиванки. В очікуванні покупців він пив каву з паперового стаканчика.
Віктор Ющенко

Екс-президента України Віктор Ющенка продавав старовинні вишиванки на блошиному ринку.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала блогер, який пише під ніком «Сестра Чемоданова», інформує «Слово і Діло».

Вона ж опублікувала фотографію Ющенка, яке зробила з його дозволу.

25 ключових обіцянок незалежної України. Віктор ЮщенкоУ день, коли Україна святкує професійне свято бджолярів, ми вирішили пригадати найголовніші обіцянки політика, чиє прізвище в народній пам’яті міцно закріпилося за цією професією, – Віктора Ющенка.

Дівчина зустріла екс-президента, коли той пив каву з паперового стаканчика в очікуванні покупців.

«Торгує, значить. Люди проходять, вітаються. Я попросила дозволу сфотографувати – він сказав: да не питання. Поговорили ми з паном Ющенком про погоду, про те-про се, потиснули один одному руки... Йоли-пали. Мер столиці їздить по місту на велосипеді один, без охорони. Президент торгує на блошиному ринку... Два світи – два способи життя», – поділилась враженнями блогер.

Нагадаємо, голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль побачив зв’язок між «чорною бухгалтерією» «Партії регіонів» і Віктором Ющенком.

Екс-президент України Віктор Ющенко продавав на блошиному ринку старовинні вишиванки. В очікуванні покупців він пив каву з паперового стаканчика.
Фото: Facebook

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: