Суд забрав у орендарів будівлю університету в центрі столиці

Читать на русском
Суд повернув із незаконного користування нежитлові приміщення Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова в Києві.

У Києві з незаконного користування повернуті нежитлові приміщення Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, розташовані на вул. Івана Франка.

Про це повідомляють у столичній прокуратурі, передає «Слово і Діло».

Так, у 2014 році приміщення на вул. Франка були передані в оренду приватному підприємству. Однак з'ясувалося, що приміщення наймалися для проведення комерційної діяльності, що суперечить вимогам законодавства.

Правоохоронці заарештували скандально відомого київського забудовникаГоловне слідче управління МВС спільно з Генеральною прокуратурою наразі оформляє арешт сканадально відомого в Києві забудовника Анатолія Войцеховського.

Зараз Вищий господарський суд України задовольнив касаційну скаргу органів столичної прокуратури й залишив у силі рішення Господарського суду столиці, яким приватне товариство має звільнити приміщення навчального закладу.

Наразі вживаються заходи щодо реального виконання зазначеного рішення суду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ завляла про повернення Міністерству оборони двох ділянок загальною площею понад 314 га, які раніше належали до військового полігону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: