На посаду голови АП розглядаються п'ять кандидатів – ЗМІ

Читать на русском
На посаду голови Адміністрації Президента у разі звільнення Бориса Ложкіна розглядаються п'ять кандидатур. Головним претендентом називають нинішнього першого заступника глави АП Віталія Ковальчука.
Борис ЛожкінФото з відкритих джерел

Голова Адміністрації Президента Борис Ложкін збирається піти у відставку. На його місце у випадку звільнення розглядаються п'ять кандидатур.

Про це йдеться в матеріалі «РБК-Україна», інформує «Слово і Діло».

Називають ймовірних кандидатів – це діючі заступники Ложкіна Віталій Ковальчук і Костянтин Єлісєєв, посол України в США Валерій Чалий, голова СБУ Василь Грицак, а також перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський.

Головним претендентом на цю посаду, за інформацією видання, називають нинішнього першого заступника глави АП Віталія Ковальчука.

Однак джерела видання не виключають, що місце Ложкіна може зайняти людина, яка зараз не працює в АП, наприклад, хто-небудь з діючих глав обласних адміністрацій.

Нагадаємо, що ЗМІ писали про можливу відставку Ложкіна ще у січні 2016 року. Тоді йшлося, що він втомився від посади і волів би бачити своїм наступником Ковальчука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: