Врадіївка 2.0: неспокійна ніч біля Кривоозерського відділення поліції на Миколаївщині

Читать на русском

Вночі в Миколаївській області було неспокійно, місцеві жителі Кривого Озера намагалися штурмувати місцеве відділення поліції.
Фото: Преступности.НЕТ

Після «смертельного» затримання поліцейськими місцевого жителя Олександра Цукермана в Кривому Озері Миколаївської області, небайдужі громадяни влаштували штурм відділення поліції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Преступности.НЕТ».

Вчора, 24 серпня, близько 22:30 приблизно 50-60 осіб підпалили картонні коробки та шини біля двох входів до Кривоозерського відділення поліції. Після цього на місце події приїхали пожежники, яким не давали загасити вогонь.

О 23:15 присутні місцеві жителі штурмом намагалися взяти відділення поліції, зламавши при цьому ворота. Своєю чергою, поліцейські сховалися за щитами, ставши стіною. О 23:46 на місце зіткнень приїхав заступник глави Національної поліції Костянтин Бушуєв, який вів переговори з протестувальниками.

У результаті переговорів йому вдалося умовити місцевих жителів не штурмувати Кривоозерське відділення поліції, а дочекатися 9 ранку, коли будуть оголошені результати судово-медичної експертизи загиблого при затриманні Цукермана. Також ЗМІ повідомили, що до Кривоозерського відділу поліції разом із Бушуєвим прибула спеціальна рота поліції (колишній «Беркут»).

Пізніше заступник голови Нацполіції заявив, що він очолить комісію правоохоронців, яка прибула розслідувати цю подію, додавши, що цим випадком займеться група слідчих прокуратури Миколаївської області під керівництвом заступника обласного прокурора Степана Божило.

Нагадаємо, раніше в Кривому Озері кілька працівників поліції прибули на виклик розбиратися із сімейним скандалом, після чого закували в наручники нетверезого місцевого мешканця Олександра Цукермана й стали його бити. За словами місцевих жителів, правоохоронці били затриманого кийками, руками та ногами, в результаті чого він помер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: