Каськіва шукає Інтерпол – Генпрокуратура

Читать на русском
Колишній голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України з 1 серпня перебуває в міжнародному розшуку.
Владислав КаськівФото: КМУ

Колишній голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів із 1 серпня цього року перебуває в розшуку Інтерполу.

Про це заявили в Генеральній прокуратурі України, інформує «Слово і Діло».

«1 серпня 2016 року Генеральним секретаріатом Інтерполу опублікована червона картка щодо міжнародного розшуку з метою арешту та екстрадиції колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України В. Каськіва для притягнення до кримінальної відповідальності за ч. 5 ст. 191 КК України», – йдеться в повідомленні ГПУ.

Ізраїль допускає екстрадицію Ставицького в Україну, – ЛуценкоЕкс-міністра Едуарда Ставицького екстрадують в Україну за умови, що він буде відбувати покарання в Ізраїлі.

У відомстві також уточнили, що 18 серпня Каськів справді був зупинений при спробі перетнути кордон між Панамою та Коста-Рикою. Як повідомило українським правоохоронцям Національне бюро Інтерполу в Панамі, в’їхати до Коста-Рики колишньому українському високопосадовцю не вдалося й днем раніше, 17 серпня.

«19 серпня 2016 року за клопотанням Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Печерський районний суд м. Києва ухвалив рішення про взяття В. Каськіва під варту», – зазначають у ГПУ й уточнюють, що вживають усіх необхідних заходів для екстрадиції українця.

Нагадаємо, сьогодні сам екс-чиновник у Facebook спростував інформацію Юрія Луценка про своє затримання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: