Геращенко підтвердив, що мешканець Кривого Озера був застрелений із травматики

Читать на русском
Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко підтвердив застосування поліцейськими травматики.
Антон Геращенко

Житель Кривого Озера Олександр Цукерман був застрелений із травматики, а не зі службової зброї співробітників Національної поліції.

Про це в прямому ефірі телеканалу «112 Україна» заявив нардеп від фракції «Народного фронту» Антон Геращенко, пише «Слово і Діло».

«Те, що загиблий був застрелений із травматичного пістолета, – це факт, це показав результат судово-медичної експертизи. Це не була табельна зброя, це був пістолет системи під «патрон Флобера», який продається в будь-якому мисливському магазині, вільно, без дозволу», – сказав нардеп.

Врадіївка 2.0: неспокійна ніч біля Кривоозерського відділення поліції на МиколаївщиніВночі в Миколаївській області було неспокійно, місцеві жителі Кривого Озера намагалися штурмувати місцеве відділення поліції.

За його словами, зброю, з якої був застрелений Цукерман, досі не знайшли. Геращенко додав, що сьогодні буде пред'явлена підозра поліцейському, що стріляв по затриманому.

«На сьогоднішній момент немає підстав припускати, що необхідно було застосовувати силу, тим більше застосовувати вогнепальну зброю. В цій ситуації могло вистачити кількох прийомів рукопашного бою, щоб зупинити хулігана», – зазначив він.

Нагадаємо, раніше з'явився висновок судово-медичної експертизи, проведеної Миколаївським обласним бюро судово-медичних експертиз, в якому підтверджується, що житель Кривого Озера загинув від пострілів із травматики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: