Деканоїдзе не зуміла провести переатестацію поліцейських у заявлені терміни

Читать на русском
Станом на 19 серпня 2016 року завершено переатестацію лише першого рівня, що стосується керівників вищої ланки.

Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе не змогла провести переатестацію всіх поліцейських України до 6 серпня поточного року.

Про це повідомляє «Слово і Діло», використовуючи дані моніторингу власного аналітичного відділу.

Аналітики «Слово і Діло» повідомляють, що станом на 19 серпня 2016 року завершено переатестацію лише першого рівня, що стосується керівників вищої ланки. Виняток становить Львівська область, де іспити перенесені на вересень.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков раніше заявляв, що переатестація всіх рівнів особового складу поліції буде завершена до жовтня 2016 року. Таким чином, з огляду на терміни, редакція «Слово і Діло» привласнює обіцянці статус «не виконано».

Нагадаємо, 6 лютого 2016 року Хатія Деканоїдзе заявила, що переатестація всіх поліцейських України завершиться через шість місяців. За підсумками переатестації в Києві було звільнено 80% керівництва вищої ланки та 70% керівництва середньої ланки.

24 березня 2016 року Деканоїдзе анонсувала другий етап очищення поліції. Станом на 4 квітня 2016 року з поліції вже звільнено 80% керівного складу.

З 11 травня 2016 року розпочинається атестація керівного складу поліції Чернігівської, Черкаської, Вінницької, Житомирської та Херсонської областей. Станом на 7 червня переатестація працівників поліції завершена в шести областях (Київській, Волинській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Хмельницькій) та в Києві.

«Слово і Діло» зафіксувало 21 обіцянку глави Національної поліції Хатії Деканоїдзе. З них вона виконала 7, у процесі виконання перебувають ще 11 зобов'язань. Коефіцієнт її відповідальності – 33%. З повним переліком обіцянок Деканоїдзе можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: