Полторак подякував українцям за довіру до ЗСУ

Читать на русском
За словами міністра оборони, ЗСУ сьогодні продемонстрували жителям України, що українська армія здатна захистити свій народ.

Міністр оборони України Степан Полторак звернувся до українців з подякою за підтримку Збройних сил країни та висловив упевненість у перемозі у відстоюванні незалежності української держави.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Шановні друзі! Не міг не висловити вдячність вам за сьогоднішню підтримку, яка відчувалася протягом усього параду. Щоразу завмирало серце, коли лунали оплески нашим військовим, які крокували головною вулицею столиці. Це дійсно було свято зі сльозами на очах: сльозами радості, гордості й одночасно сумом за Героями, які віддали свої життя за наше з вами майбутнє», – йдеться в зверненні Полторака, розміщеному на сайті Міноборони України ввечері 24 серпня.

Міністр оборони наголосив, що ЗСУ сьогодні продемонстрували жителям України, що українська армія здатна захистити свій народ, а українці – довіряють своєму війську.

«Сьогодні ми були дійсно єдині в своїх намірах, діях, у своєму прагненні до Перемоги. Я чув від вас багато слів подяки й ваші переживання за долю війська. Від себе особисто та від імені кожного військовослужбовця дякую вам за довіру та повагу до української армії», – повідомляється в зверненні Полторака.

«У нас найкращі та найщиріші люди! Разом із вами ми відстоїмо те, що є нашим по праву! І ми переможемо, адже українці народжені бути вільними», – висловив переконання міністр оборони.

Нагадаємо, з нагоди 25-ї річниці з Дня незалежності в Києві відбувся військовий парад. На Хрещатику поруч із пішими розрахунками пройшло понад 200 одиниць військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: