Німеччина скликає міністрів на засідання з обговорення ситуації в Україні

Читать на русском
На зустрічі міністрів країн ОБСЄ особливу увагу буде приділено залученню організації до вирішення криз і конфліктів, особливо в Україні.

Головуюча в ОБСЄ Німеччина скликає міністрів країн – членів ОБСЄ на неформальне засідання для обговорення ситуації в Україні.

Зустріч міністрів закордонних справ країн – членів ОБСЄ відбудеться 1 вересня в Потсдамі (ФРН), повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ОБСЄ.

«Темою обговорення будуть питання спільних викликів у регіоні ОБСЄ і поглиблення співпраці між країнами – членами організації. Особливу увагу буде приділено залученню ОБСЄ до вирішення криз і конфліктів, особливо в Україні, і боротьбі з тероризмом», – відзначили в прес-службі.

Німеччина незадоволена виконанням Мінських угодМіністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив про невдоволення виконанням Мінських угод.

В ОБСЄ відзначили, що це неформальне засіданні також буде основою для підготовки міністерської Ради організації, яка пройде в грудні в Гамбурзі.

Нагадаємо, що Німеччина і Нідерланди проведуть спільні навчання з використання ЗРК Patriot, тренуючись розгортати свої сили в Польщі та країнах Балтії в найближчі роки.

Раніше повідомлялося, що Федеральна розвідувальна служба Німеччини виступить з доповіддю перед урядом, в якому поінформує владу про діяльність російських спецслужб в ФРН.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: