Порошенко назвав кількість військових, які загинули за час проведеня АТО

Читать на русском
Україна втратила 2 тисячі 504 службовців ЗСУ в результаті агресії Російської Федерації на території Донбасу та Автономної республіки Крим.

В ході антитерористичної операції на східних територіях України загинуло 2 тисячі 504 військовослужбовців України.

Про це на військовому параді з нагоди 25-ї річниці незалежності України сказав Президент Петро Порошенко, передає «Слово і Діло».

«Озираючись назад, на понад 2 роки війни, можна впевнено стверджувати, що ворогові не вдалося реалізувати жодної стратегічної задачі, він не зміг поставити Україну на коліна. За це і загинули 2 504 наших воїна. Ми схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які віддали свої життя за мирне життя України», – сказав він.

Динаміка обстрілів сил АТО: за місяць Україна втратила 26 військовихЧлени незаконних збройних формувань протягом місяця використовували важкі міномети та артилерію.

Після цього присутні на параді вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих в ході АТО.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко ветував закон «Про амністію в 2016 році», яким передбачалося амністувати засуджених учасників антитерористичної операції.

Як раніше повідомлялося, загальні втрати російської Федерації від фінансових санкцій та падіння цін на нафту за період 2014-2017 років складуть близько $0,6 трлн або близько 8,4% ВВП країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: