Справу екс-заступника глави Миколаївської ОДА Романчука передано до суду

Читать на русском
Військова прокуратура нарешті завершила досудове розслідування щодо Героя України Миколи Романчука, який був спійманий на хабарі.
Микола Романчукфото: Таймер

Досудове розслідування щодо Героя України, колишнього першого заступника керівника Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука нарешті завершено.

Військова прокуратура передала обвинувальний акт до суду, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури.

«Військовою прокуратурою Південного регіону України 22 серпня спрямовано до суду обвинувальний акт щодо Героя України, першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації, якому повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі на загальну суму 90 тисяч доларів США (ч. 4 ст. 368 КК України)», – йдеться в повідомленні.

В СБУ розповіли, які скарби знайшли у заступника голови Миколаївської ОДАПід час обшуків у маєтку першого заступника голови Миколаївської ОДА співробітники СБУ знайшли чимало валюти та дорогоцінностей.

За інформацією представників військової прокуратури, їхнім працівникам вистачило менше передбачених законом 2 місяців для того, щоб зібрати необхідні докази провини підозрюваного. Повідомляється, що обвинувальний акт спрямований для розгляду до Центрального районного суду Миколаєва.

Нагадаємо, раніше Микола Романчук був затриманий при отриманні хабара в розмірі 90 тис. дол. Пізніше Одеський приморський суд на два місяці заарештував його з правом внесення застави в розмірі 5 млн 512 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: