Головнокомандувач ВМФУ зробив оптимістичний прогноз щодо Криму

Читать на русском
Головнокомандувач Військово-морським флотом вважає, що найближчим часом Крим може повернутися під контроль України.
Ігор Воронченко

У 2017 році, коли економіка Росії значно похитнеться, Кримський півострів може бути деокупуваний.

Про це заявив головнокомандувач Військово-морськими силами, віце-адмірал Ігор Воронченко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ЛІГА.net».

«Можливо, в 2017-му. Тоді, коли похитнеться хитка рівновага Російської Федерації. А вона скоро похитнеться», – зазначив він.

За його словами, в разі деокупації Криму постане питання майбутньої долі зрадників, які перейшли зі Збройних сил України до армії окупантів.

«Велика частина офіцерського командування, яка залишилася там, уже звільнена. Нашкодити нам вони вже нічим не можуть. Вони вже нашкодили – тільки собі й своїм сім'ям, своїм нащадкам. Правда на нашому боці. Крим буде нашим. Ми туди повернемося», – заявив головнокомандувач ВМФ.

Нагадаємо, раніше деякі українські політики заявили про повернення Криму до складу України. Так, Президент Петро Порошенко пообіцяв створити міжнародний механізм деокупації півострова й таки створив. Нардеп, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що планує закріпити в Конституції України принципи існування Кримської Автономії, яка створюється на основі права корінного народу на самовизначення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: