«Нафтогаз» готується виплатити багатомільярдний борг наприкінці року

Читать на русском
Нафтогазу потрібно буде погасити облігації серії А на 1,6 млрд грн 29 грудня, облігації серії В і С на 1,6 млрд гривень кожна – 30 грудня.

НАК «Нафтогаз України» зобов'язана до 29-30 грудня поточного року погасити облігації серії А-С на суму 4,8 млрд грн, випущені в грудні 2013 року.

Про це свідчить інформація про облігації емітента, оприлюднена в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР), передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Згідно з даними НКЦБФР, «Нафтогаз» має погасити облігації серії А на 1,6 млрд грн 29 грудня, облігації серії В і С на 1,6 млрд гривень кожна – 30 грудня.

«Нафтогаз» обіцяє приріст видобутку газуДобовий приріст видобутку природного газу збільшиться на 310 тис. куб. м природного газу або на 0,79% від добового видобутку на поточний момент, що складає 39,169 тис. куб. м.

Нагадаємо, 21 серпня 2013 року постановою №686 Кабінет міністрів дозволив НАК «Нафтогаз України» здійснити закрите розміщення облігацій на суму 4,8 млрд грн для погашення боргу за кредитними договорами з прибутковістю 10%.

Вчора НАК «Нафтогаз України» засумнівалася в здатності «Газпрому» продовжувати поставки природного газу до країн ЄС.

Як повідомлялося раніше, за результатами першої половини 2016 року «Нафтогаз» отримав чистий прибуток у розмірі близько 21 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: