Merrill Lynch знайде гроші на будівництво сховища ядерного палива в Україні

Читать на русском
Винагорода Merrill Lynch складе 1,5 млн дол. Термін розміщення облігацій 1 рік – з 1 вересня 2016 року до 31 серпня 2017 року.

Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» збирається залучити фінансування на будівництво Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива шляхом випуску облігацій на ринках капіталів США за допомогою Bank of America Merrill Lynch.

Про це свідчать матеріали НАЕК «Енергоатом», оприлюднені в системі державних закупівель ProZorro, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

В рамках залучення фінансів на боргових ринках капіталу НАЕК «Енергоатом» має намір домовитися з Bank of America Merrill Lynch про координацію проведення процедури Due diligence та розробку попередніх умов фінансування, а також співпрацю з OPIC (Корпорація приватних закордонних інвестицій США) і підготовку документації для випуску цінних паперів на фондовому ринку США.

Зберігання ядерних відходів в Україні заощадить $200 млн на рік – ДемчишинНа промислових майданчиках Чорнобильської АЕС створено всі умови для спорудження підприємств всього ланцюжка поводження з ядерними відходами – як переробки, так і зберігання.

Вартість цих послуг Bank of America Merrill Lynch становить $1,5 млн. Термін виконання вищевказаних процедур 1 рік – з 1 вересня 2016-го до 31 серпня 2017-го.

Як повідомлялося раніше, Європейська Рада виділила $20 млн на добудову сховища відходів ядерного палива (СВЯП-2).

Нагадаємо, в 2014 році уряд України виділив земельну ділянку під будівництво Централізованого сховища ядерних відходів на території зони відчуження Чорнобильської АЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: