Окупанти накрили Новобахмутівку важкою артилерією – штаб АТО

Читать на русском
Гібридна армія РФ на Донбасі веде вогонь по українських позиціях із різних видів зброї, включаючи важкі міномети та артилерію.

Вчора в Донецькій області бойовики гібридної армії РФ обстріляли Новобахмутівку з важкої артилерії.

Про це повідомляють у прес-центрі АТО, передає «Слово і Діло».

Про втрати й руйнування внаслідок обстрілу Новобахмутівки поки не повідомляється. Всього на донецькому напрямку за добу підтверджено 22 обстріли, на маріупольському – 20, на луганському – 12.

Біля Верхньоторецька Донецької області окупанти відкрили вогонь із важких мінометів калібру 120 мм. В Авдіївці та Новоселівці другій противник відкривав вогонь із мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів, у Пісках, Троїцькому та Кам'янці – з гранатометів різних систем, а в Луганському задіяв БМП і кулемети. В районі Авдіївки активізувався ворожий снайпер.

На маріупольському напрямку противник відкривав вогонь із мінометів калібру 120 мм по позиціях сил АТО в Мар'їнці та Красногорівці, військові Широкиного неодноразово піддавалися обстрілу з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.

У Гнутовому, Водяному та Новотроїцькому зафіксовано обстріл із гранатометів і кулеметів, у Гранітному – зі стрілецької зброї. Снайперська активність на цьому напрямку зафіксована в Широкиному, Гнутовому й поблизу Мар'їнки.

Речник АТО Ірина Баранова. Дайджест подій 23.08.2016 ранок.Військове телебачення України

На луганському напрямку після відносного затишшя противник ввечері порушив режим тиші, відкривши вогонь із гранатометів і стрілецької зброї в Лопаскиному.

Міномети калібру 120 мм та гранатомети противник використав у Кримському, де також проявив себе снайпер. По позиціях у районі Трипілля бойовики випустили шість снарядів з артилерійської установки калібру 152 мм.

Біля Золотого ворожий вогонь вівся з автоматичних станкових гранатометів і кулеметів великого калібру. В Станиці Луганській окупанти крім мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів, задіяли БМП та снайперську зброю.

Нагадаємо, в Києві затримали на хабарі в 230 тис. грн чиновника Державної служби АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: