Луценко призначив нового прокурора Криму

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко призначив прокурором Автономної Республіки Крим Гюндуза Мамедова. До цього Мамедов обіймав посади в Одеській прокуратурі.
Гюндуз МамедовФото: dumskaya.net

Генеральний прокурор України Юрій Луценко призначив прокурором Автономної Республіки Крим Гюндуза Мамедова.

Про це повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, інформує «Слово і діло» з посиланням на повідомлення прес-служби ГПУ.

Зазначається, що нового керівника колективу прокуратури Матіос представив сьогодні. Він зазначив, що головне завдання прокуратури Криму – це завершення актуальних кримінальних справ проти державних зрадників.

Прокуратура готує для Інтерполу документи на АксьоноваПрокуратура Криму готує для Інтерполу документи для оголошення в міжнародний розшук так званого глави окупованого Криму Сергія Аксьонова. Він передав український Артек у власність Росії.

Крім того, прокуратурі доручили співпрацювати з громадськістю та Меджлісом кримськотатарського народу з питань захисту порушених прав мешканців Криму.

Відзначимо, до цього Мамедов обіймав посади в Одеській прокуратурі.

Нагадаємо, що слідчий відділ поліції АР Крим і Севастополя розслідує понад 50 кримінальних проваджень за фактом завдання збитків Україні внаслідок анексії Криму. Збитки оцінюються більш ніж у 300 мільярдів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: