Помічниця Клінтон працювала на радикальне мусульманське видання

Читать на русском
Хума Абедін, головна помічниця кандидата на посаду президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон, раніше працювала в радикальному мусульманському виданні.

Хума Абедін, ключова помічниця кандидата в президенти США від демократів Гілларі Клінтон, у минулому працювала редактором у виданні для мусульман, в якому висловлювалися радикальні думки.

Про це повідомляє New York Post, передає «Слово і Діло».

«Головна помічниця Гілларі Клінтон у виборчій кампанії протягом десятиліття працювала на радикальне мусульманське видання, яке виступало проти надання жінкам прав і звинувачувало США в скоєнні терактів 11 вересня», – відзначається в публікації газети.

При цьому New York Post повідомляє, що Абедін «в майбутньому може стати главою апарату співробітників Білого дому при першій жінці на посаді президента США».

Трамп відсторонив колишнього радника Януковича від управління передвиборчою кампанієюКандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп змінив склад керівництва своєї передвиборчої кампанії, в результаті чого керівник штабу Пол Манафорт частково втратить свій вплив.

Газета пояснює, що йдеться про журналі Journal of Muslim Minority Affairs. New York Post характеризує це видання як «саудівський орган пропаганди». В журналі нібито виходили статті, в яких висловлювалася думка, що жінки мають бути обмежені в правах, а США частково спровокували теракти 11 вересня 2001 року ворожою політикою щодо мусульманських країн.

У статті New York Post йдеться про те, що Абедін працювала редактором у Journal of Muslim Minority Affairs близько десяти років, а її мати (Салеха Абедін) досі залишається його головним редактором.

Нагадаємо, Клінтон вважає, що Сполучені Штати Америки мають переглянути фінансовий аспект участі в НАТО, однак це не має вплинути на військово-політичну ситуацію в Європі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: