Після Манафорта Трамп має намір звільнити з команди ще одного прихильника кремлівської політики

Читать на русском
Трамп готується звільнити ще одного помічника. Цього разу в немилість потрапив Картер Пейдж, інвестор Газпрому й прихильник політики Кремля.
Картер Пейдж

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп готується звільнити другого радника зі своєї команди – Картера Пейджа, відомого прихильника «політики Кремля» й інвестора «Газпрому».

Про це пише на своїй сторінці в Facebook директор Центру перспективи Східної Європи Микола Воробйов, передає «Слово і Діло».

«Після гучної відставки керівника виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта саме час взятися за Картера Пейджа, інвестора «Газпрому» й любителя «політики Кремля», – пише він.

США не змінять ставлення до України, якщо Трамп стане президентом – експертБагато прихильників Дональда Трампа, кандидата в президенти США від Республіканської партії, запевняють, що політика щодо України не зміниться в разі його обрання.

Воробйов підкреслив, що саме Картер Пейдж стане другим у ланцюжку радників Трампа, яких попросять «на вихід».

«Не виключене й порушення кримінальної справи, якщо Манафорта чи Пейджа запідозрять у корупції та інших махінаціях», – додав аналітик.

Нагадаємо, 17 серпня Дональд Трамп змінив склад керівництва своєї передвиборчої кампанії, в результаті чого керівник штабу Пол Манафорт частково втратив свій вплив, а 19 серпня й узагалі був звільнений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: