«Нафтогаз» знижує ціну для промисловості

Читать на русском
Зазначена ціна діє для підприємств, які закуповують паливо обсягом понад 50 тис. куб. м на місяць і не мають заборгованості перед Нафтогазом.

З 1 вересня 2016 року НАК «Нафтогаз України» знизить ціну на газ для промислових споживачів на 519,6 (-7,9%) – до 6,036 тис. грн за 1 тис. куб. м.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає «Слово і Діло».

Така ціна актуальна для промислових споживачів, які закуповують газ обсягом понад 50 тис. куб. м на місяць і не мають заборгованості перед «Нафтогазом».

Для інших покупців ціна знизиться трохи менше, ніж на 542,4 грн (-7,4%) – до 6,762 тис. грн за 1 тис. куб. м.

«Нафтогаз» відмовився оплачувати паливо, поставлене «Газпромом» на ДонбасНАК «Нафтогаз України» буде оплачувати ВАТ «Газпром» лише замовлені обсяги палива, які були прийняті на відповідних газовимірювальних станціях.

Нагадаємо, промислове виробництво в Україні в лютому 2016 року показало зростання вперше за три роки й склало 7,6% порівняно з аналогічним місяцем 2015 року. Відтоді темпи зростання промвиробництва в Україні перебувають у позитивній динаміці, хоча й дещо уповільнилися до літа.

Як повідомлялося раніше, збалансуванню тарифів в Україні протистоять дві сили – промисловість і населення, а також політики, які піаряться на тлі їх зниження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: