Порошенко оцінив нинішню роботу СБУ

Читать на русском
Петро Порошенко вручив співробітникам СБУ ключі від квартир у столиці й зазначив, що робота Служби безпеки України нині є найбільш ефективною за всі роки існування України.

Президент Петро Порошенко заявив, що діяльність СБУ на сьогодні є найбільш ефективною за всі роки існування України.

Про це він повідомив сьогодні в Києві під час вручення ордерів на квартири співробітникам СБУ, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні я як головнокомандувач можу констатувати: ніколи за все існування України діяльність Служби не була такою ефективною. Сьогодні ви з іншими військовими є фундаментом незалежності України. Сьогодні Служба не є органом політичного тиску, а навпаки – службою захисту держави Україна, нашої Батьківщини», – зазначив Порошенко.

Зазначимо, що Петро Порошенко вручив 190 співробітникам СБУ ключі від квартир у новому будинку на вулиці Максимовича в Києві. За його словами, найближчим часом планується побудувати ще 4 будинки, в яких співробітникам СБУ будуть виділені 168 квартир.

При цьому Глава держави підкреслив, що вартість квадратного метра житла в новобудовах становить менше 9 тис. грн.

Президент також зазначив, що соціальне забезпечення з боку держави співробітників СБУ є запорукою їхньої плідної роботи.

«Співробітник СБУ відчуває, що держава піклується про нього, від того на серці спокійніше й працюється легше», – сказав Порошенко.

Нагадаємо, раніше СБУ у Львівській області попередила три терористичних акти. Зловмисники планували підірвати залізничні колії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: