Російські окупанти розпродають бойові модулі своїх БТР

Читать на русском
Всі шість комплектів озброєння – кулемети КПВТ 14,5 мм і ПКТ 7,62-мм зникли під час переміщення БТР до місця дислокації бойовиків.

Бойовики 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти в Новоазовську продали в невідомому напрямку стрілецьку зброю з БТР, які прибули на їх озброєння.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«20 серпня ц.р. до 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ВС РФ надійшло шість бронетранспортерів, але під час їх переміщення «зникли» всі шість комплектів озброєння (14,5 мм кулемет КПВТ і 7,62-мм кулемет ПКТ)», – йдеться в повідомленні ГУР МО.

У ГУР відзначають, що в з'єднаннях і частинах 1 АК ВС РФ зростає кількість випадків саботажу в тому числі умисного пошкодження і приховування групового озброєння.

Нагадаємо, що за підсумками минулого тижня три мирних жителя загинуло та дівчина була поранена в Петровському районі Донецька, а також двох дітей і жінку поранили в Мар'їнці.

Раніше повідомлялося, що РФ перекинула на окуповані території Донбасу зенітно-ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілкової бригади Збройних сил РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: