У Києві запустять революційний проект «поліклініка без черг»

Читать на русском
Революційна система електронних черг з’явиться у лікарнях Києва, завдяки якій українці забудуть про багатогодинні черги під кабінетами у лікарнях.

У кінці серпня в Києві стартує проект «поліклініка без черг». Розробники запевняють, що завдяки цьому сервісу українці забудуть про багатогодинні черги під кабінетами.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Функціонал цього сервісу максимально простий – записатися, підтвердити, і відмінити прийом. Зайняти чергу можна, не виходячи з дому через сайт медустанови, де буде працювати така система.

Потрібно вибрати лікаря, день і час, вказати номер мобільного і дату народження. Після цього отримаєте «талончик». Його номер і стане перепусткою в потрібний лікарський кабінет.

Зареєструватися в електронній черзі можна буде і безпосередньо в поліклініці через спеціальний термінал.

«Людина завжди може звернутися в реєстратуру, де точно також буде встановлено програмне забезпечення»,– розповів керівник проекту «поліклініка без черг» Артур Верба.

ООН заощадила Україні $500 тис. на вакцинахПрограма розвитку ООН заощадила для Міністерства охорони здоров'я України понад $500 тис. порівняно з цінами МОЗ у 2014 році.

Щоправда, жива черга залишиться. Кілька годин в день будуть виділяти для термінових візитів і пільговиків. Лікарі також зможуть корегувати розклад. У тестовому режимі система почне працювати в кінці серпня в двох поліклініках – при обласній лікарні та дитячому діагностичному центрі Києва.

Систему електронних черг планують вдосконалювати і розширювати. І не виключено, що вже в листопаді вона почне працювати у всіх поліклініках столиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я України своєю бездіяльністю зірвало Урядову програму вакцинації населення, розраховану на 2009-2015 роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: