США розслідують зв'язки Манафорта і Януковича

Читать на русском
США розслідують зв'язки голови передвиборної кампанії республіканця Дональда Трампа Пола Манафорта і екс-президента Віктора Януковича. Манафорт начебто отримав майже 13 мільйонів від Партії регіонів.
Фото: www.politicususa.com

Міністерство юстиції США і ФБР проводять розслідування можливих зв’язків Сполучних штатів з корупційною діяльністю екс-президента Януковича. Також досліджуватимуть діяльність фірми Пола Манафорта.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на CNN.

Зазначається, що розслідування вивчає, чи використовувались американські компанії і фінансова система у здійсненні корупційної діяльності Януковича.

Також досліджуватимуть діяльність інших фірм, пов’язаних із колишнім українським урядом, включаючи Podesta Group, керівник якої, Тоні Подеста є братом Джона Подести, керівника виборчого штабу кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

«Чорна бухгалтерія «регіоналів»: політики та експерти прокоментували скандальний документКористувачі соціальних мереж обговорюють опубліковану Сергієм Лещенком так звану «чорну касу» колишньої «Партії регіонів».

Нагадаємо, що голова передвиборної кампанії республіканця Дональда Трампа Пол Манафорт організував таємну операцію по лобіюванню в Вашингтоні «Партії регіонів» під час правління Віктора Януковича. Через це в США розгорівся скандал.

Також стало відомо, що прізвище Манафорта опинилося в документах «чорної бухгалтерії ПР». Виявилося, що за роки співпраці він отримав майже 13 мільйонів доларів через тіньові схеми ПР.

В результаті Манафорт пішов у відставку зі штаба Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: