У МВС повідомили, коли завершиться переатестація особового складу поліції

Читать на русском
У Аваков запевняють, що до жовтня буде завершена переатестація всіх рівнів особового складу поліції.

Переатестація особового складу Національної поліції закінчиться в жовтні.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає «Слово і Діло».

«Переатестація першого рівня щодо керівників вищої ланки завершена по всій країні. Виняток становить Харківська область, де іспити перенесено на вересень. Також підходить до кінця переатестація офіцерів другого рівня. Загальна переатестація закінчиться в жовтні», - повідомив Аваков.

За його словами, керівництво відомства встановило поліцейським нову парадигму «Служити і захищати», відповідну заробітну плату, надала обмундирування і амуніцію.

Аваков анонсував новий набір до НацполіціїМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував новий набір до поліції. Найближчим часом для кандидатів буде оголошено додатковий конкурс.

«Суспільство, в свою чергу, повинно змусити нових правоохоронців бути відповідальними і поважати їх. Це обопільний процес, який не станеться за кілька секунд, а повинен пройти крок за кроком», - зазначив міністр.

Паралельно з переатестацію і підбором будуть також проходити і внутрішні кадрові зміни. Кожен бажаючий з діючих поліцейських зможе пройти конкурс і претендувати на нову посаду або більш високе звання.

При цьому Аваков зазначив, що виховання нового покоління поліцейських, це не тільки завдання відомства, а й усієї громадськості.

Нагадаємо, що на початку року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв, що у 2016 році атестація поліцейських буде завершена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: