Бойовики «ЛНР» втомились «захищати» луганчан

Читать на русском
Бойовики терористичної організації ЛНР більше не хочуть захищати населення Луганської області. Вони обурені пануючим у республіці кримінальним свавіллям і злодійством.
Фото: Reuters

Багато діючих та колишніх бойовиків терористичної організації «ЛНР» не хочуть більше «захищати» населення Луганської області, оскільки обурені пануючим у «республіці» кримінальним свавіллям і злодійством.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Юрій Бутусов, передає «Слово і Діло».

Він листувався з ними в інтернеті.

«Підполковник «ЛНР», екс-начальник артилерії 2-ї бригади «Зоря» Станіслав Шустров зізнався, що йому пропонували «прибрати» одного з членів місцевого «уряду». Так само він констатує, що так звані «герої ЛНР» – це бандити і головорізи. Сам він покинув «республіку» і повернувся в Росію», – пише на своїй сторінці Бутусов.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що АТО буде тривати декілька годинСказано 26 травня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

За його словами, інші колишні спільники бойовиків підтримали Шустрова.

Журналіст наголошує, що прихильники «русского мира» не приховували в листуванні свого розчарування. Вони говорять, що воювали за інші цілі, а не за те, щоб при владі опинилися бандити і мародери.

Нагадаємо, Київський суд викликав ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького на засідання, що заплановане на 31 серпня. А генпрокурор Юрій Луценко анонсував нові затримання у справі про створення терористичної організації «ЛНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: