Яценюка викликають до суду

Читать на русском
Печерський районний суд Києва викликає на засідання колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка як відповідача за позовом бізнесмена Костянтина Григоришина.
Арсеній ЯценюкФото з відкритих джерел

Печерський районний суд Києва викликає на засідання колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка як відповідача за позовом бізнесмена Костянтина Григоришина.

Повістка опублікована у виданні «Урядовий кур'єр», інформує «Слово і Діло».

«До уваги Яценюка Арсенія Петровича. Печерський районний суд Києва викликає Вас як відповідача на судове засідання в цивільній справі», – йдеться в документі.

Згідно з ним, Григоришин звернувся до суду з позовом до Яценюка й Кабміну про захист честі, гідності, ділової репутації й спростування недостовірної інформації.

Українці визначилися з головним досягненням Яценюка – опитуванняГоловним досягненням уряду Арсенія Яценюка є роздача субсидій, але в цілому діяльність Кабміну під його керівництвом не відзначилася будь-яким досягненням.

Засідання призначено на 13 жовтня на 14:00.

Зазначимо, що нардеп Сергій Каплін пообіцяв, що вимагатиме під Генеральною прокуратурою відкрити кримінальну справу проти Яценюка та озвучить назви фірм, імена людей та точні цифри корупційних діянь, які були вчинені оточенням колишнього прем’єра.

Нагадаємо, Генпрокуратура допитала главу РНБО України Олександра Турчинова у справі про злочини проти учасників Євромайдану. Також ГПУ викликала на допит як свідків Яценюка, Президента України Петра Порошенка, голову Ради Андрія Парубія, мера Києва Віталія Кличка, голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: