Матіос прокоментував конфлікт між НАБУ та ГПУ

Читать на русском
У Генеральній прокуратурі повідомили про порушення закону як з боку НАБУ, так і безпосередньо Генпрокуратури.
Анатолій Матіос

Під час конфлікту між співробітниками Національного антикорупційного бюро та Генеральної прокуратури закон порушили обидві сторони.

Таку думку в інтерв'ю «5 каналу» висловив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє «Слово і Діло».

«Якщо за результатами розслідування будуть встановлені об’єктивні дані порушень норм закону з будь-якого боку, а вони є, буде дана правильна процесуальна оцінка. Є багато запитань, є неякісна робота одних, що призвело до обґрунтованих підозр інших», – заявив Матіос.

Під Генпрокуратурою відбувся мітинг на підтримку НАБУ – фоторепортажГромадські організації та деякі народні депутати провели акцію протесту в зв'язку з конфліктом ГПУ та НАБУ.

За його словами, розслідувати цей конфлікт і поставити в ньому крапку має Служба безпеки України.

«Сутичка, яка відбулася в центрі міста, – це досить тривожне, досить погане та небезпечне явище. Слідство має бути проведене. Просто єдиним острівцем наразі, виходить так, в державі для суспільства є Служба безпеки», – зазначив головний військовий прокурор.

Нагадаємо, раніше керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розпорядився підготувати всі кримінальні провадження в зв'язку з конфліктом між ГПУ й НАБУ та передати їх до СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: