Трамп звільнив Пола Манафорта з посади глави штабу

Читать на русском
Мільярдер назвав колишнього главу своєї компанії Пола Манафорта професіоналом і побажав йому успіхів.

Глава штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Пол Манафорт пішов з посади.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

«Сьогодні вранці Пол Манафорт подав прохання про звільнення з посади голови передвиборчого штабу і я його схвалив», – йдеться в заяві Трампа.

За словами кандидата в президенти, він дуже вдячний Манафорту за його роботу, за його допомогу. Мільярдер назвав колишнього главу своєї кампанії професіоналом і побажав йому успіхів.

Клінтон випереджає Трампа на 6% – опитуванняКандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає свого суперника Дональда Трампа на 6%. Про це свідчать результати опитування.

Раніше видання The New York Times повідомило, що Пол Манафорт, керівник передвиборного штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа та екс-радник колишнього президента України Віктора Януковича, міг таємно отримати $12,7 млн ​​з України в період з 2007 до 2012 року.

Пізніше національне антикорупційне бюро України оприлюднило документи про виплати Манафорту від партії Віктора Януковича.

Нагадаємо, два дні тому Дональд Трамп змінив склад керівництва своєї передвиборчої кампанії, в результаті чого керівник штабу Пол Манафорт частково втратив свій вплив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: