Суд визнав борг Одеського НПЗ перед структурами Курченка на $0,5 мільярда

Читать на русском
Раніше Приморський районний суд Одеси передав держпідприємству Укртранснафтопродукт на зберігання та оперативне управління рухоме майно ПАТ Одеський НПЗ.

Господарський суд Одеської області затвердив реєстр грошових вимог кредиторів ПАТ «Одеський НПЗ», що включає вимоги до підприємства з боку російського банку «ВТБ» та двох кіпрських компаній утікача Сергія Курченка на суму понад 14 млрд грн.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише нардеп від «Народного фронту» Євген Дейдей, передає «Слово і Діло».

«Одеський нафтопереробний завод поступово йде до рук Курченка та його російських подільників... поплічник Януковича, який втік із країни разом з усіма злодіями минулої влади, завдяки рішенню господарського суду Одеської області замість справедливого покарання за вчинені лиходійства отримує можливість ще раз пограбувати країну на 14 млрд грн», – зазначив він.

Нагадаємо, Приморський районний суд Одеси передав держпідприємству «Укртранснафтопродукт» на зберігання та оперативне управління рухоме майно ПАТ «Одеський НПЗ».

Як повідомлялося раніше, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розглядає можливість повернення Одеського нафтопереробного заводу в державну власність України.

Після чого на майно та земельну ділянку Одеського нафтопереробного заводу було накладено арешт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: