Луценко прокоментував конфлікт НАБУ та ГПУ

Читать на русском
Події, які відбулися, є неприпустимими, й буде зроблено все, щоб таке не повторилося в майбутньому.

У конфлікті між співробітниками Генеральної прокуратури та Національного антикорупційного бюро є ознаки правопорушень з обох сторін.

Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко на спільній з директором НАБУ Артемом Ситником прес-конференції в четвер у Києві, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я як генпрокурор вважаю, що є ознаки правопорушень з боку всіх учасників конфлікту», – сказав він.

Луценко підкреслив, що події, які відбулися, є неприпустимими, й буде зроблено все, щоб подібного не повторилося.

Експерт: скандал навколо ГПУ та НАБУ – це боротьба груп за сфери впливуСкандальні випади працівників ГПУ та НАБУ на адресу один одного є нічим іншим, як боротьбою різних силових відомств за сфери впливу та контроль фінансових потоків.

Як повідомлялося раніше, ГПУ та СБУ готують низку кримінальних проваджень щодо працівників Національного антикорупційного бюро, спрямованих на дискредитацію відомства.

Раніше в НАБУ заявили, що працівники Генеральної прокуратури помилково трактували ситуацію зі стеженням детективами НАБУ за фігурантом кримінального провадження в будівлі одного з департаментів ГПУ.

«Слово і Діло» зафіксувало 115 обіцянок генерального прокурора, 42 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 37%. Із повним переліком обіцянок Юрія Луценка можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: