РФ на кордоні з Україною розгорнула комплекси радіотехнічної розвідки

Читать на русском
Повітряний моніторинг лінії державного кордону України підтвердив факт розгортання на території РФ розвідувально-сигналізаційних комплексів в безпосередній близькості від російсько-українського кордону.

Росія розгорнула на кордоні з Україною розвідувально-сигналізаційні комплекси.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі України, передає «Слово і Діло».

Як повідомили у відомстві, прикордонники під час моніторингу східного кордону за допомогою літака «Даймонд» виявили на території РФ поблизу кордону з Україною мобільні пости радіотехнічної розвідки.

«Розгорнуті вони навпаки ділянок прикордонних підрозділів в Харківській області на відстані до 2,5 км від кордону. Всього зафіксовано три такі системи», - заявили в Держприкордонслужбі.

Росія влаштувала перестрілку в Криму з метою звинувачення України – розвідкаЗа інформацією, наявною у Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО) на півночі окупованого РФ Кримського півострова відбулося збройне зіткнення між військовослужбовцями ЗС РФ і прикордонною службою ФСБ РФ з використанням стрілецької зброї.

Зазначимо, що мобільні пости радіотехнічної розвідки, пеленгування та радіотехнічної боротьби з'явилися в момент, коли РФ почала провокаційні заходи на території тимчасово окупованого Криму на початку серпня.

Раніше повідомлялося, що 7 серпня, російська сторона без пояснення причин закрила всі три прикордонні пункти на админгранице з Кримом.

Нагадаємо, 10 серпня, ФСБ Росії звинуватила українських військових у спробі скоїти теракти в окупованому Криму. При затриманні «диверсійної групи» нібито загинули двоє російських військових.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: