Бойовики влаштували в Торезі «танковий біатлон»

Читать на русском
З 18 серпня на полігоні Торез починається фінальний етап танкового біатлону, покликаний підтримати бойовий дух росіян.

На полігоні «Торез» в околицях міста Чистякове на окупованій території України керівництво Росії залучило кращі танкові екіпажі російських окупаційних військ до участі в змаганнях «Танковий біатлон-2016».

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає «Слово і Діло».

«З метою підтримки бойового духу, який зараз значно впав, і належного рівня бойової підготовки вище військово-політичне керівництво Росії залучило кращі танкові екіпажі російських окупаційних військ на тимчасово окуповані території України для участі в улюблених ігрищах Шойгу (міністра оборони РФ Сергія Шойгу – Ред.) – армійському конкурсі «Танковий біатлон-2016», – йдеться в повідомленні.

«Укроборонпром» анонсував створення танкобудівної корпораціїДержавний концерн «Укроборонпром» готується до створення корпорацій на основі підприємств державної власності у сфері бронетанкобудування, виробництва засобів РЕБ та боєприпасів за аналогією зі створеною раніше авіабудівною корпорацією.

У ГУР уточнили, що з 18 серпня ц. р. на полігоні «Торез» починається фінальний етап «танкового біатлону» 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ.

Як повідомлялося раніше, державне підприємство «Київський бронетанковий завод» передало Національної гвардії 22 БТР.

Нагадаємо, Харківський бронетанковий завод, який входить до складу держконцерну «Укроборонпром», в першому півріччі виготовив 25 танків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: