Міносвіти назвало дати проведення ЗНО-2017

Читать на русском
У Міністерстві освіти і науки затвердили документ, у якому вказано, що ЗНО в 2017 році пройде з
23 травня до 15 липня.

Міністерство освіти і науки має намір провести зовнішнє незалежне оцінювання з 23 травня до 15 липня 2017 року.

Про це йдеться в наказі відомства №889 від 27 липня, передає «Слово і Діло».

У документі наголошується, що громадяни зможуть здати тестування з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської та французької мов.

Кожен учасник ЗНО має право складати тести не більш ніж із чотирьох навчальних предметів.

ЗНО з англійської мови в 2017 році не буде обов'язковим для випускниківУкраїнський центр оцінювання якості освіти заявляє, що ЗНО з англійської мови в 2017 році не буде обов'язковим, але його результати можна буде зарахувати як результати випускних іспитів у школі.

Результати тестування з 3 предметів (українська мова та література (українська мова), математика або історія України (період ХХ-початок ХІ століття), а також один навчальний предмет за вибором випускника) будуть зараховуватися як результати державної підсумкової атестації за освітнім рівнем повної загальної середньої освіти для випускників старших класів загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року.

Раніше ГПУ передала до суду обвинувальний акт щодо колишнього директора центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука та його заступників в несанкціонованій зміні результатів ЗНО.

Нагадаємо, міністр освіти Лілія Гриневич раніше заявляла, що сертифікат ЗНО для вступу до вишу можна буде використовувати протягом 2-4 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: