Команда Кличка судитиметься з Ф'юрі

Читать на русском
Український боксер Володимир Кличко заявив про готовність подати до суду на британського боксера Тайсона Ф'юрі через чергову спробу перенести запланований бій.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Володимир Кличко заявив, що має намір подати до суду на британського боксера Тайсона Ф'юрі.

Про це Володимир Кличко повідомив в Twitter, передає «Слово і Діло».

Причиною позову можуть стати постійні спроби команди британського боксера переписати вже складений і підписаний контракт на проведення бою між ними.

«На жаль, команда Ф'юрі багато разів намагалася змінити умови вже підписаного контракту. Щоб захистити свої права та провести матч-реванш, я змушений йти до суду», – заявив Кличко.

Україна здобула «золото» на Олімпіаді в РіоУкраїнський гімнаст Олег Верняєв завоював золоту медаль у фіналі вправ на брусах на Олімпійських іграх 2016 в Ріо-де-Жанейро. Результат українця - 16.041.

Нагадаємо, в ніч на 29 листопада 2015 року Кличко не зміг перемогти Ф'юрі. В грудні того ж року за рішенням Міжнародної боксерської федерації Ф'юрі був позбавлений чемпіонського поясу в суперважкій вазі, який був завойований у поєдинку з Кличком.

У квітні 2016 року було оголошено, що матч-реванш між ними відбудеться 9 липня в Манчестері. Наприкінці червня стало відомо, що Ф'юрі отримав травму кісточки, й бій був перенесений на 29 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: