Електронне декларування та закупівля ліків. Дайджест обіцянок уряду

Читать на русском

За останній тиждень члени українського уряду роздали 8 нових обіцянок, виконали – 3, і при цьому не провалили жодної. Так, у період з 10 по 16 серпня були виконані такі обіцянки: Володимира Гройсмана та Павла Петренка – про запуск електронного декларування майна для держслужбовців та Уляни Супрун – про звіт щодо закупівлі ліків через міжнародні організації.

Найважливішими новими обіцянками, доданими протягом тижня, на наш погляд, є заява міністра фінансів Олександра Данилюка про те, що сума оборонного бюджету України у 2017 році складе 129 млрд грн, зобов’язання міністра інфраструктури Володимира Омеляна про оприлюднення на початку наступного року «Національної транспортної стратегії» та обіцянка в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун щодо прозорості закупівель ліків через міжнародні організації.

Як раніше писало «Слово і Діло», попри те, що, по суті, система електронного декларування доходів чиновників працює з понеділка, сьогодні в Держспецзв’язку повідомили про неможливість видачі їй сертифіката щодо комплексного захисту інформації.

Нагадаємо, минулого тижня члени Кабінету міністрів виконали 5 власних обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: