Суддя Чаус може перебувати в Криму – Холодницький

Читать на русском
Керівник САП Назар Холодницький не знає про місцеперебування викритого на хабарі київського судді Миколи Чауса. Він припускає, що той може бути в Криму.
Фото з відкритих джерел

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький не знає про місцеперебування викритого на хабарі судді Миколи Чауса.

Про це він розповів у ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Суддівська консервація: соцмережі прокоментували знайдену у судді Чауса банку з грошимаКористувачі соціальних мереж відреагували на знайдену у судді Дніпровського районного суду Миколи Чауса дволітрову банку з грошима

Холодницький припускає, що суддя може перебувати в Криму.

«Це більше питання до директора НАБУ, де мають вживати оперативних заходів, щоб встановити його місцеперебування. Крим – це також Україна. Можливо, він на території України, можливо, в Білорусі, Росії. Я не можу точно сказати», – заявив очільник САП.

Нагадаємо, 9 серпня на хабарі спіймали київського суддю Миколу Чауса. Він вимагав та отримав 150 тис. дол. Наступного дня суддя взяв відпустку до кінця літа та не з'явився на допит до НАБУ. Наразі його не можуть затримати, оскільки він користується суддівською недоторканністю. Зняти її може лише Верховна Рада, яка перебуває на канікулах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: