Хакер опублікував нові документи Демпартії США

Читать на русском
Хакер, якого підозрюють у зв'язках з російською розвідкою, виклав у мережу нові документи комітету з виборів до конгресу Демократичної партії США, що стосуються штату Флорида.
Фото: tsn.ua

У мережу виклали нові документи комітету з виборів до конгресу Демократичної партії США, що стосуються Флориди.

Про це пише видання Politico, повідомляє «Слово і Діло».

За даними видання, це зробив хакер Guccifer 2.0, якого підозрюють у зв'язках з російською розвідкою.

«Тут представлені документи комітету з виборів до конгресу Демократичної партії США, що стосуються Флориди: доповіді, записки, брифінги, досьє тощо. Ви можете поглянути, кого ви збираєтеся обирати. Здається, що праймеріз в конгрес також стає фарсом», – написав хакер.

В РНБО розкрили інформацію про російські кібератаки проти УкраїниУ Раді національної безпеки і оборони України заявили, що підготовка та розробка програм для хакерських атак на українські компанії була спланована в Росії й тривала не менш ніж півроку.

Видання зазначає, що документи містять інформацію про виборчу кампанію, яка проводилася в п'ятьох округах штату Флорида. В записках викладені конкретні стратегії, що застосовуються для досягнення перемоги в деяких із цих округів, включаючи пораду, наприклад, для 10 округу «консолідувати підтримку афроамериканців під час праймеріз у районі Орландо».

Зазначимо, що раніше в Інтернеті були «злиті» адреси електронної пошти та номери мобільних телефонів майже 200 нинішніх і колишніх конгресменів-демократів США. Відповідальність за публікацію інформації взяв на себе хакер або група хакерів під псевдонімом Guccifer 2.0.

За останній час було скоєно три кібератаки на Демократичну партію. У США допустили, що за зламами може стояти Росія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: