Омелян анонсував індустріальну стратегію до 2030 року

Читать на русском
У Міністерстві інфраструктури України завершено перший важливий етап підготовки національної стратегії транспортної інфраструктури та індустрії України до 2030 року.

У Міністерстві інфраструктури України розгорнули роботу над проектом національної стратегії транспортної інфраструктури та індустрії України до 2030 року.

Про це сьогодні на брифінгу заявив глава відомства Володимир Омелян, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Ми завершуємо перший важливий етап підготовки національної стратегії України до 2030 року», – заявив він.

Це ключовий документ, який має визначити подальший розвиток транспортної інфраструктури та індустрії загалом.

«Стратегія, яка буде презентована, я сподіваюся, протягом найближчих 3-4 місяців – до півроку часу, буде давати бачення індустрії на 15 років уперед. Цього ще в Україні не було», – зазначив міністр.

В основних пріоритетах стратегії лежить розвиток державного управління у сфері транспорту, а також корпоративне управління державними підприємствами та перехід на нові стандарти, які будуть прозорими, легкими й зручними для бізнесу.

За словами міністра інфраструктури, сьогодні МІУ проводить перше інтерв'ю для майбутніх працівників технічного офісу з розвитку реформ при Міністерстві.

21 червня 2016 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман також зробив заяву про те, що Кабмін разом із представниками Світового банку розробить стратегію розвитку українських доріг.

Як повідомлялося раніше, міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував створення Агентства інфраструктурних проектів.

Нагадаємо, що МІУ веде активні роботи в напрямку відродження транспортного сполучення головною водною артерією країни – Дніпром.

«Слово і Діло» зафіксувало 13 обіцянок глави Мінінфраструктури України. Всі вони перебувають у процесі виконання. З повним переліком обіцянок Володимира Омеляна можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: