Штаб АТО: на донецькому напрямку бойовики випустили 150 мін калібру 120 мм

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують порушувати Мінські домовленості, застосовуючи заборонене озброєння.

Бойовики самопроголошених республік на донецькому напрямку випустили по позиціях Збройних сил України півтори сотні мін забороненого калібру.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«23 випадки застосування зброї противником зафіксовано на донецькому напрямку. Півтори сотні мін забороненого калібру випущено по позиціях авдіївської промзони, Зайцевого та Майорська, де ворог також активно застосовував гранатомети та кулемети великого калібру», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, сепаратисти з мінометів, кулеметів і гранатометів вели вогонь у Новгородському, Кіровому, Новотроїцькому та Нижньому Лозовому. Також вони використовували БМП для обстрілу Луганського, Верхньоторецька та Новгородського.

«На початку минулої доби в Новоселівці, що на маріупольському напрямку, противник відкривав вогонь із важкої артилерії калібру 122 мм», – додали в прес-центрі.

Крім того, із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм бойовики обстрілювали укріплення ЗСУ в Тарамчуку, Талаківці, Красногорівці та Водяному.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: