Онищенко збирається звернутися до Європейського суду

Читать на русском
Народний депутат Олександр Онищенко планує звернутися до Європейського суду з прав людини. Він заявив, що українські правоохоронні органи не зв'язувалися з ним.
Олександр ОнищенкоФото: "УНІАН"

Народний депутат Олександр Онищенко планує звернутися до Європейського суду з прав людини через політичне переслідування в Україні.

Про це він заявив у ефірі телеканалу «112», передає «Слово і Діло».

«У мене є стовідсоткові докази політичного підґрунтя всього цього, й з огляду на те, що в Україні про це просто ніхто не буде слухати... розраховувати на якесь справедливе рішення я не буду. Тому я вирішив це робити через Європейський суд, через який я зможу довести, що це справа політична, й домогтися якихось результатів», – сказав Онищенко.

Він заявив, що правоохоронні органи не зв'язувалися з ним, хоча його адвокати передали керівнику САП Назару Холодницькому його адресу та номер телефону в Лондоні. На думку Онищенка, з ним ніхто не зв'язувався, оскільки нікому це не потрібно.

«Антикорупційна прокуратура та прокуратура займаються дискредитацією його іміджу», – наголосив нардеп, додавши, що Холодницький виконує замовлення Адміністрації Президента.

«Мета в них одна – це і політичний наїзд на мене, і забрати в мене бізнес. Тут є дві складові – економічна та політична», – заявив він.

Зазначимо, що наразі Онищенко перебуває у Великобританії. Нардеп розповів, що готує прес-конференцію в Лондоні.

Нагадаємо, українське бюро Інтерполу отримало матеріали для оголошення Онищенка в міжнародний розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: