Росія перекинула на Донбас зенітно-ракетний дивізіон

Читать на русском
Зенітно-ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілкової бригади нараховує в своєму складі 168 осіб, 21 одиницю бойової техніки та 30 – автомобільної техніки.
Тор-М2У

Росія перекинула на окуповані території Донбасу зенітно-ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілкової бригади Збройних сил РФ.

Про це сказав на брифінгу представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Військової розвідкою України встановлено, що зенітно-ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілкової бригади нараховує в своєму складі 168 осіб, 21 одиницю бойової техніки та 30 – автомобільної техніки. Особовий склад – виключно офіцери та військовослужбовці за контрактом, в тому числі ті, хто прибув до складу дівізону з інших частин і підрозділів 5-ї армії», – повідомив він.

Скібіцький уточнив, що на озброєнні бригади перебуває ЗРК «Тор-М2У», який є не менш ефективним, ніж ЗРК «Бук», яким був збитий малайзійський Boeing МН17.

Нагадаємо, за даними військової розвідки, за минулу добу підтверджені втрати противника становлять троє загиблих і троє поранених військовослужбовців.

Раніше ГУР МО заявляло, що в зв'язку з кримськими подіями російські окупаційні війська планують провокації на всій лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі з метою звинуватити українську сторону в недотриманні Мінських угод.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: