В МЕРТ розповіли, скільки коштів заощадила ProZorro

Читать на русском
Заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов розповів, скільки держава заощадила з системою ProZorro.
Максим Нефьодов

Заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов заявив, що завдяки системі ProZorro держава заощадила 2,9 млрд гривень.

Як передає «Слово і Діло», про це Нефьодов заявив в ефірі «5 каналу».

«СЕТАМ» і ​​ProZorro об'єднали зусилля з продажу майна банків-банкрутівДержпідприємство «СЕТАМ» (Система електронних торгів арештованим майном) долучилося до багатостороннього меморандуму з реалізації активів неплатоспроможних банків, що буде базуватися на принципах системи ProZorro.

«Зараз ми майже досягли 2,9 млрд грн економії, це, звичайно, нас дуже радує. Але ще більше нас радує те, що до системи приєдналися вже майже 8 тис. замовників з боку держави. Це фактично понад 90% всіх закупівель, які є в державних органах, і до системи приєдналися вже 25 тис. постачальників», - заявив Нефьодов.

Нагадаємо, з 1 серпня, завершився перехід на публічні електронні закупівлі через систему електронних закупівель ProZorro для всіх державних установ, які є розпорядниками коштів платників податків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: