Бойовики обстріляли міст в Станиці Луганській

Читать на русском
Проросійські бойовики з російських гранатометів обстріляли пішохідний міст в Станиці Луганській.

Вчора, 13 серпня, військовослужбовці української сторони СЦКК під час фіксації фактів порушення режиму припинення вогню з боку проросійських бойовиків поблизу пішохідного мосту у Станиці Луганській знайшли залишки протитанкової гранати від ручного протитанкового гранатомету РПГ-27 «Таволга».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

У розвідці розповіли про перекидання нової зброї з РФ на ДонбасГУР Міноборони повідомляє про нові факти перекидання зброї із Російської Федерації до окупованих територій Донецької та Луганської областей.

В прес-центрі зазначили, що на озброєнні Збройних Сил України такого гранатомету немає.

«Тому із впевненістю можна стверджувати, що це черговий доказ використання російської зброї на Донбасі. А ще можна зробити припущення, що бойовики НЗФ ОРДО та ОРЛО продовжують опановувати нові для себе взірці зброї, «придбані» у російському «воєнторзі». Тобто, поодинокі випадки прильоту таких специфічних боєприпасів можна розцінити як пристрілку і набуття навичок використання більш потужніших ручних протитанкових гранатометів», - додали в штабі.

Нагадаємо, речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що за минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі жоден український солдат не загинув і троє дістали поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: