В ГПУ звинуватили спецназ НАБУ в побитті працівників прокуратури

Читать на русском
Конфлікт Генпрокуратури й Національного антикорупційного бюро набирає обертів: спецназ НАБУ звинувачують у нападі на працівників ГПУ.

Начальник департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури Володимир Гуцуляк звинувачує спецназ Національного антикорупційного бюро в побитті працівників ГПУ.

Інцидент стався 12 серпня в Києві, заявив він в ефірі телеканалу NewsOne, передає «Слово і Діло».

«Скрутили, застосували прийоми рукопашного бою... Люди, які були з працівниками НАБУ. Швидше за все, це групи їхнього фізичного захисту... Троє співробітників Генпрокуратури отримали тілесні ушкодження», – описав ситуацію Гуцуляк.

НАБУ повернуло у держбюджет 45 мільйонів гривеньНаціональне антикорупційне бюро за півроку своєї роботи повернуло у дежбюджет 45 млн грн. Сподіваються повернути ще 100 млн.

Сталося це поблизу будівлі одного з департаментів Генеральної прокуратури, де працівники органу виявили стаціонарний пункт спостереження. Раніше джерело в ГПУ розповіло агентству «Українські новини», що за фактом учорашньої бійки відкрито кілька кримінальних проваджень.

Нагадаємо, причиною обшуку Генеральної прокуратури в НАБУ 5 серпня стало нібито незаконне прослуховування Бюро осіб, що фігурують у кримінальних провадженнях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: