Суд Сімферополя заарештував другого підозрюваного в «кримських диверсіях»

Читать на русском
Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 1 місяць і 26 днів Андрію Ззахтею, якого підозрюють в нібито підготовці диверсій в Криму.
Андрій Захтей

Підконтрольний РФ Київський районний суд м.Сімферополя заарештував другого підозрюваного в «підготовці терактів» на території Криму.

Про це повідомляє «ТАСС», передає «Слово і Діло».

«Суд погодився з доводами слідства і обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 1 місяць і 26 днів Андрію Захтею, 1971 року народження, жителю Криму», – повідомило джерело агентству.

Відзначається, що засідання суду проходило в закритому режимі.

Скібіцький пояснив причини перестрілок в КримуПерестрілка між російськими військовими сталася через те, що вони не змогли вчасно ідентифікувати один одного за принципом «свій-чужий».

11 серпня повідомлялося, що суд окупованого Криму заарештував підозрюваного в диверсії Євгенія Панова на два місяці. У зв'язку з цим Національна поліція України відкрила кримінальну справу за фактом викрадення глави Самооборони міста Енергодар Запорізької області.

Нагадаємо, що 10 серпня ФСБ Росії заявила про запобігання терактів які нібито готуються в окупованому Криму, в підготовці яких звинуватила Головне управління розвідки Міноборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: