Українські боксери вилетіли з Олімпіади

Читать на русском
Всі українські боксери-чоловіки після першого раунду покинули Олімпіаду-2016 в Ріо-де-Жанейро. В той час, як американський плавець Майкл Фелпс уже завоював 22-гу олімпійську медаль.
Володимир МатвійчукФото з відкритих джерел

Всі українські боксери-чоловіки після першого раунду покинули олімпійське Ріо-де-Жанейро.

Останнім зі змагань вибув українець Володимир Матвійчук (до 64 кг), передає «Слово і Діло».

Він у першій зустрічі на турнірі поступився Лоренцо Коллацо Сотомайору – кубинцю, який з 2013 року виступає за Азербайджан.

Спортивний арбітраж не допустив російських легкоатлетів до Олімпіади в РіоСпортивний арбітражний суд в Лозанні (CAS) відхилив колективний позов Олімпійського комітету Росії (ОКР) і російських спортсменів на рішення Міжнародної федерації легкої атлетики про відсторонення від Олімпіади.

Матч у ваговій категорії 64 кілограми завершився з рахунком 3:0 на користь боксера із Азербайджана. Таким чином, у Ріо не залишилося жодного українського боксера у чоловічому турнірі.

Раніше свої стартові поєдинки програли Денис Солоненко (до 81 кг), Дмитро Митрофанов (до 75 кг) та Микола Буценко (до 56 кг).

Зазначимо, що американський плавець Майкл Фелпс уже завоював 22-гу олімпійську медаль. Він переміг у запливі на 200 метрів комплексним плаванням. Спортсмен проплив дистанцію за 54,66 секунди.

Нагадаємо, що Росію вимагають відсторонити від зимових Олімпійських ігор в 2018 році. З такою заявою виступили Національні антидопінгові агентства Німеччини й Австрії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: