АМКУ порушив справу проти «Борисполя»

Читать на русском
АМКУ розгляне справи щодо міжнародного аеропорту Бориспіль в зловживанні монопольним становищем

Антимонопольний комітет України (АМКУ) почав розгляд справи щодо міжнародного аеропорту «Бориспіль» за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Про це повідомили у прес-службі АМКУ, передає «Слово і Діло».

«Бориспіль» підозрюють у зловживанні монопольним становищем на ринку послуг.

«За результатами проведеного Антимонопольним комітетом України дослідження розпочато розгляд справи за ознаками порушення ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль»» законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку спеціалізованих послуг», - повідомили в прес-службі АМКУ.

У відомстві уточнюють, що зловживання могло відбуватися шляхом застосування різних умов до рівнозначних угод з субведенію господарства без об'єктивно виправданих на те причин.

«За результатами розгляду зазначеної справи комітет прийме рішення відповідно до законодавства про захист економічної конкуренції», - підкреслили в АМКУ.

Раніше слідчі столичної прокуратури і співробітники Служби безпеки провели обшуки в приміщеннях міжнародного аеропорту «Бориспіль» в рамках розслідування розтрати бюджетних коштів під час здійснення державних закупівель.

Нагадаємо, міністр інфраструктури України Володимир Омелян розповів, коли перейменують аеропорт «Бориспіль».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: