Розвідка попереджає про масштабні провокації на Донбасі

Читать на русском
Противник посилив фортифікації, підвіз техніку і боєприпаси, а також активно використовує безпілотні літальні апарати по всій лінії розмежування в зоні АТО.

Російські окупаційні війська планують провокації на всій лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі з метою звинуватити українську сторону в недотриманні Мінських угод.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони, передає «Слово і Діло».

«Противник планує масштабні провокаційні дії по всій лінії зіткнення на сході України з подальшим звинуваченням української сторони в недотриманні Мінських домовленостей», – йдеться в повідомленні ГУР.

Відзначається, що протягом багатьох днів противник зосередив зусилля на ротації і посилення передових підрозділів, поповнення запасів матеріально-технічних засобів і боєприпасів.

Фортифікаційні споруди переднього краю на Сєвєродонецькому, Слов'янському та Донецькому напрямках також удосконалювалися.

СБУ встановила на Донбасі та в Криму найвищий рівень терористичної загрозиСлужба безпеки України підвищила рівень терористичної загрози на Донбасі та в Криму до найвищого.

Окупанти активно використовують безпілотні літальні апарати по всій лінії розмежування.

Як раніше повідомлялося, концентрація російської військової техніки в окупованому Криму та Донбасі говорить про те, що РФ планує загострення військової обстановки на період II пол. серпня – I пол. вересня, зокрема на День Незалежності України.

Нагадаємо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов назвав два основні сценарії продовження війни проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: